280 nens i nenes gaudiran del Casal, el Casalet i el grup de Joves de Les Preses aquest estiu

El casal i el Casalet de Les Preses ha començat aquesta setmana. 280 nens i nenes seran usuaris d’aquest servei de lleure des de finals de junys fins el dia 1 de setembre, gestionats per 22 monitors i monitores. El grup de joves de 1r i 2n d’ESO també s’ha iniciat.

280 nens i nenes gaudiran aquest estiu del Casal, Casalet i el grup de joves Les Preses. A banda d’un ampli ventall d’activitats esportives i de lleure els nens i nenes aniran de colònies a la Cot de Santa Pau al juliol i al Rourell de Puigpardines a l’agost.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Els servei del Casal i Casalet va dirigit a nens i nenes des de p3 fins a sisè. De ¾ de 8 del matí fins a les 9 s’ofereix el servei d’acollida, des de les 9 fins a la 1 tenim totes les activitats del matí. Entre la 1 i les 3 de la tarda s’ofereix el servei de menjador. Finalment de 3 a 6, tenen lloc totes les activitats de la tarda”.

 

Pere Vila, coordinador del Casal i Casalet de Les Preses: “Intenta donar un servei municipal als habitants del poble i de la comarca i bàsicament és una continuació en l’educació dels infants i joves perquè a aquí també aprenen coses, tot i que estiguin de vacances; també ens ho agafem com un espai més seu de creixement”.

 

Anna Morchón, monitora del Casal i Casalet de Les Preses: “Les excursions seran encarades amb un àmbit, per exemple, la primera que farem els demanarem que busquis diferents coses de colors diversos. També agafarem coses de la natura i farem collages’.

De la mà amb el Casal i Casalet, també han començat el grup de joves de 1r i 2n d’ESO i les brigades amb nois i noies de 3r i 4t d’ESO. Són 22 els monitors i monitores que vetllaran pel bon desenvolupament del casal, també existeix la figura dels premonitors i dels estudiants de Batxillerat que cursen estada a l’empresa.