Arrenca el circ a la plaça de braus amb ‘Estrellats’ de la companyia C.A.M

Aquest dimecres torna el circ a la Plaça de Braus. Des del 27 de juny al 27 de juliol s’hi podran veure cinc espectacles gratuïts amb companyies d’Etiòpia, França i Catalunya. Cada dimecres a 2/4 de 8 de la tarda hi haurà espectacles. La companyia que engega el cicle és C.A.M. amb ‘Estrellats’.

Els malabars, les acrobàcies i els somriures de petits i grans tornen a Olot aquest dimecres. El circ a la Plaça de Braus portarà un espectacle cada setmana fins al 25 de juliol, amb companyies africanes, europees i catalanes.

Esther Forment, Olot Cultura: “Si ho recordeu fèiem inicialment aquesta activitat a les places d’Olot. Es van quedar petites per la gran multitud de gent que venia a veure les propostes. Per tant vam decidir per comoditat del públic i per comoditat de les companyies de fer-ho a la plaça de toros. Estem molt contents de l’acollida que ha tingut, tenim 1500-1800 persones que cada dia ens venen a veure. Cada cop els espectacles són més grans i més espectaculars”.

La companyia C.A.M. inagurarà el circ a plaça amb l’espectacle ‘Estrellats’, un cabaret amb números de funambulisme, corda i equilibri sobre ampolles. La companyia francesa Los Muchachos agafarà el relleu el 4 de juliol amb ’78 tours’ i els seguiran Cirqué Exalte amb l’espectacle Furieuse trendresse. La companyia etíop Fekat Circus entrarà en escena el 18 de juliol amb ‘Move in’ i La Compagnie de França tancarà el circ a la plaça amb L’avis bidon.

 

x