Mor Pere Puig, condemnat per l’assassinat de quatre persones a la Garrotxa el 2010

Pere Puig Puntí, condemnat a 60 anys de presó per l’assassinat de quatre persones en un bar de la Canya i una oficina de la CAM d’Olot el 2010 ha mort aquest dimarts al pavelló hospitalari penitenciari de Terrassa segons informa El Periódico de Catalunya i ha pogut confirmar Olot Televisió. Puig, veí de la Vall d’en Bas, patia un càncer que no ha pogut superar.

Conegut com ‘El sheriff d’Olot’, el seu cas va transcendir a tot el país per matar el 15 de desembre de 2010 a quatre persones amb una escopeta. Eren el propietari de l’empresa Construccions Tubert i el seu fill, i dos treballadors de l’oficina de la Caja de Ahorros del Mediterráneo d’Olot. Els fets van passar en un sol matí, quan Pere Puig va assassinar per ‘motius econòmics’ les seves víctimes.

Des de feia temps, Puig patia un càncer. Aquest mateix any, mentre complia una condemna de seixanta anys al centre penitenciari del Puig de les Basses de Figueres, va escriure una carta demanant perdó als familiars descrivint els seus fets com ‘un disbarat’.