El Música als Masos comença aquest divendres estrenant nova localització

El festival música als masos torna aquest divendres. Aquest estiu s’han programat vuit actuacions de música clàssica tots ells en indrets nous. Aquest divendres  el concert es farà a la Casa Solà Morales.

El concert ‘Les últimes simfonies de J. Haydn’ és el que donarà el tret de sortida aquest divendres a la tercera edició del festival Música als Masos. L’actuació es farà a les vuit del vespre per primera vegada a Olot, concretament a la Casa Solà Morales.

Jordi Tarrús, música als masos: “Un concert de simfonies de Haydn portades a quartet de corda i flauta amb uns arrenjaments de l’època que funcionen molt bé. Podrem gaudir de dues simfonies de gran format en un lloc petit i per un públic reduït”

Aquest serà el tret de sortida del festival amb un repertori que es podrà tornar a escoltar al Mas la Dou de Sant Esteve d’en Bas el proper dissabte 7 de juliol. Enguany en festival Música als Masos s’han programat un total de 8 concerts, dos més que l’any anterior. Aquest augment d’activitat també ha anat acompanyat d’un augment de programes. En total se’n podran veure sis de diferents. El festival, que s’allargarà tot el mes de juliol, estrena també localitzacions. Per primera vegada estarà a Olot, en dos indrets singulars: la Casa Solà Morales i Can Trincheria. A Olot també hi haurà un concert al Mas Ventós. Fora de la capital garrotxina, el Música als Masos estarà a Santa Pau, a l’església de Santa Maria, i a Sant Esteve d’en Bas, al Mas la Dou.

x