L’Hospital d’Olot incorpora noves funcions al canal d’informació via SMS

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha millorat el nou canal d’informació, a través de SMS, presentat a l’abril. A partir d’avui mateix es comunicarà les visites i les preparacions de proves tant a consultes externes com a diagnòstic per la imatge.

El nou canal d’informació de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa presentat a l’abril inclou a partir d’aquest dijous noves funcions. L’hospital començarà a enviar citacions als usuaris per a visites i per a proves de diagnòstic per la imatge.

Assumpció Pelegrí, responsable Consultes Externes de l’Hospital d’Olot: “Totes les derivacions que vinguin del metge de capçalera enviarem un SMS en el pacient, informant de l’hora de la visita i cinc dies abans d’aquesta visita els enviarem un recordatori”.

S’ha aprofitat també per perfeccionar l’eina, per exemple afegint Hospital d’Olot en el missatge i el nom de pila del pacient per evitar confusions. Seran dues les notificacions que rebran a partir d’ara els usuaris, una un cop es generi la visita i l’altre cinc dies abans de la citació.

Assumpció Pelegrí, responsable Consultes Externes de l’Hospital d’Olot: “El missatge de recordatori és el que es pot contestar NO a l’SMS en cas que l’usuari no pugui assistir a la visita”.

Tots els usuaris i usuàries de l’Hospital d’Olot poden confirmar que tinguin el número de telèfon mòbil correcte a qualsevol recepció del centre sanitari, on també tenen l’opció de desactivar els recordatoris via SMS. També es pot fer trucant o enviant un correu electrònic.