Una trentena de nens i nenes participen al segon Campus Fluvià Òptics del CB Olot

Des de dilluns i fins aquest divendres el Club Bàsquet Olot organitza la segona edició del Campus de Bàsquet Fluvià Òptics. Un espai de tarda que acull una trentena de nens i nenes de 5 a 14 anys. L’objectiu del campus és el de fer arribar el bàsquet als jugadors i jugadores de forma lúdica.

Durant tota la setmana el Club Bàsquet Olot està portant a terme la segona edició del Campus Fluvià Òptics. Una trentena de nens i nenes d’entre 5 a 14 anys hi participen. És un campus de tarda que es realitza de 3 a 7 i que també compta amb activitats fora del Pavelló Municipal d’Esports, com per exemple una gimcana al Parc Nou.

Gemma Bayona, participant del campus: “M’agrada perquè aquí aprenc molt de bàsquet i així em preparo per quan faci els partits amb el Petit Plançó”.

 

Laia Pérez, participant del campus: “Tirem a totes les canastes, fem entrades i tirs i ara estàvem fent alguns exercicis”.

Domini del bot, perfecció del tir o esquivar obstacles amb pilota són alguns dels exercicis que preparen els monitors del campus.

Guido Cengiarroti, entrenador del Club Bàsquet Olot: “Tenim jugadors del club i d’arreu de la comarca. Venen nens d’escoles que alguns s’estan introduint en el món del bàsquet i bàsicament el nostre objectiu és fer arribar aquest esport de forma lúdica. ”.

Les dues primeres hores consisteixen en activitat pura de bàsquet: tècnica individual o millora global del jugador. A les cinc de la tarda es fa una pausa on els nens i nenes berenen. Les dues hores restants es fan activitats més lúdiques, sempre però relacionades amb el bàsquet.

x