El Cagaburro i el BDT Festival sumen esforços per fer una festa multitudinària al Parc Xingurri de Les Preses

Bosc de Tosca està de celebració aquest cap de setmana: el club de futbol del nucli viu aquest dissabte el seu 40è aniversari, i coincideix amb la quarta edició del BDT Festival, la festa del veïnat. Així, s’han unit esforços per fer un esdeveniment més multitudinari, que tindrà lloc al Parc Xingurri de les Preses amb el Cagaburro, àpats populars, jocs infantils i concerts per a tothom.

El Cagaburro és un dels esdeveniments més esperats de l’any al Club Escola de Futbol Bosc de Tosca; el sorteig més peculiar de la comarca, on els premis es reparteixen segons si cauen les caques dels burros a una de les 3.200 parcel·les a la venta. Però enguany viu una novetat important, i és que el club celebra el seu 40è aniversari, i ho fa coincidint amb la 4a edició del BDT Festival, la festa del veïnat de Bosc de Tosca. Per aquest motiu, han sumat esforços per viure el dissabte més intens de l’any al nucli.

Amb l’aglomeració d’actes, tot l’esdeveniment es celebrarà al Parc Xingurri de les Preses. La festa del 40è aniversari i el BDT Festival arrencarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda amb el Cagaburro, amb premis com un creuer pel mediterrani per a dues persones, una passejada en burro, un menú degustació a Ca l’Enric, Can Jubany i a les Cols, una nit als pavellons de les Cols i al Mas la Ferreria, un vol en globus o un cap de setmana a Port Aventura. L’activitat s’acompanya d’activitats diverses pels més petits com inflables o una festa de l’escuma. També hi haurà un espectacle de màgia i un concurs de paelles, que el seguirà un sopar popular. La nit serà el torn de l’humor dels germans Colom, mitja hora abans de les onze, moment en el que arrencaran els concerts de Miquel del Roig, Di-Versiones i Dj Kurba. Les entrades es poden adquirir per internet al web boscdetosca.cat.

Deixa un comentari