El Club Natació Olot celebra les 12 hores de tennis amb diverses modificacions per afavorir la participació

El tennis té una cita destacada aquest cap de setmana al Club Natació Olot. Les instal·lacions de Les Tries celebren les 12 hores de tennis dobles, un esdeveniment que enguany ha mogut les seves dates fins a finals de juny i ha vist augmentada la seva participació. A més, enguany també s’hi suma un torneig nocturn de pàdel.

El tennis olotí viu una jornada divertida, amb una competició per gaudir de l’esport de la raqueta. Aquest dissabte, a les dues del migdia, arrenquen les 12 hores de tennis dobles, una prova esportiva que enguany ha viscut diverses novetats per beneficiar la participació del torneig. Per una banda, s’ha afegit una competició de pàdel de nit perquè ningú abandoni la raqueta en cap moment, i per l’altre, s’ha mogut l’esdeveniment al calendari per incrementar l’assistència d’aficionats.

Al torneig de pàdel hi ha quinze parelles inscrites, mentre que a les 12 hores de tennis n’hi ha 22 d’apuntades. Algunes d’elles combinen les dues competicions, però l’esdeveniment està preparat per no fer coincidir la participació en els diferents campionats. A més, cada tennista s’assegura jugar un mínim de tres partits en la jornada. Durant el dia també hi haurà una exhibició d’una marca comercial.

Deixa un comentari