El Collell acull el primer Campus d’Àlex Granell amb visites de jugadors com Marc Muniesa o Pere Pons

Aquests dies es celebra al Santuari del Collell de Sant Ferriol el primer campus de futbol Àlex Granell. El jugador del Girona, amb arrels garrotxines, comparteix els seus valors esportius i la seva tècnica futbolística amb la seixantena de nens i nenes que hi participen.

Per primera vegada, el capità del Girona Àlex Granell ha decidit organitzar un campus de futbol, que ajuda a millorar la tècnica dels 63 jugadors que hi prenen part. Però una de les principals activitats de l’estada és la visita de companys del món del futbol, que ajuden a divulgar els valors de l’esport més enllà de l’àmbit competitiu. Aquest dijous, va passar pel campus el jugador de Lloret de Mar Marc Muniesa, que ha assegurat la seva continuïtat amb l’equip gironí.

Muniesa i Granell van explicar les seves vivències compartint vestidor al Girona, a més d’altres detalls a preguntes dels participants al Campus. Per Granell, futbolista amb arrels garrotxines, fer aquest campus és de les millors decisions que ha pres en la seva etapa com a professional.

El futbolista gironí clourà el campus aquest dissabte, quan es prendrà un respir per encarar la nova temporada a Primera Divisió amb un canvi en l’equip tècnic. Granell espera guanyar-se la confiança del nou entrenador, Eusebio Sacristán.