La primera fase de les obres de millora de la residència Sant Jaume està pràcticament acabada

La primera fase de la millora de la residencia Sant Jaume d’Olot està pràcticament acabada, pel que s’assegura que estarà enllestida durant el segon semestre d’aquest any. L’Ajuntament preveu disposar de la dotació pressupostària per començar la segona fase al més aviat possible.

Quan van començar les obres de millora de la residència Sant Jaume d’Olot, es preveia tenir la reforma acabada el 2019. A dia d’avui, l’Ajuntament informa que la primera fase, que contempla algunes de les sales projectades, està pràcticament acabada. L’equip de govern vol que la segona fase s’iniciï al més aviat possible i per això confien que comptaran amb el pressupost.

L’actuació a la residència Sant Jaume avança segons el previst al pla de govern del PDeCAT. L’execució de la primera fase es va iniciar al juliol del 2017 amb un pressupost de 441.000 euros, amb aportacions de la Fundació Antic Hospital Sant Jaume i el Departament de Treball, Afers Socials i Família. Amb aquesta remodelació, l’edifici canviarà el model d’atenció, que estarà cada cop més centrat en les persones, amb nous espais de convivència.

x