L’Ajuntament d’Olot convoca un concurs per a la imatge del nou espai de ‘coworking’ destinat als alumnes de l’Escola d’Art

L’espai de coworking, de treball compartit per a professionals, que es projecta al Nucli Antic d’Olot, és una de les actuacions prioritàries apuntades pel pla de millora del barri, amb l’objectiu de revitalitzar-lo. Més enllà d’això, es vol implicar diferents col·lectius, com els estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny, a qui se’ls ha convidat a crear la imatge del nou equipament.

L’Ajuntament d’Olot ha convocat un concurs perquè siguin els alumnes o exalumnes de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot els que creïn el nom i el logotip del nou espai de coworquing que es farà als antics Magatzems Guitart. Es demana que el disseny transmeti els conceptes de dinamisme, treball en xarxa, emprenedoria i cooperació. Els estudiants o exalumnes tenen temps fins al 24 de setembre per presentar les seves propostes. El guanyador o guanyadora obtindrà un premi de 1.700 euros, i disposarà fins al desembre per presentar les aplicacions derivades del seu disseny: des de la retolació a la imatge web. El centre ja ha rebut l’encàrrec.

Un dels objectius de l’Ajuntament amb iniciatives com aquesta és que els joves coneguin i es familiaritzin amb un espai on podrien desenvolupar el seu futur professional. Les persones interessades a rebre informació sobre el concurs o l’espai, poden adreçar-se o contactar amb l’agència DinàmiG, situada a Olot.

Deixa un comentari