Uns 800 nens i joves participen a les activitats esportives de l’Estiu Riu d’Olot

Acabat el curs i com cada any, comencen les activitats de l’Estiu Riu d’Olot, adreçades als nens i joves de la comarca. Avui coneixem les activitats esportives programades dins l’Estiu Riu, per a les quals aquest any s’han inscrit uns 800 nois i noies.

Els campus i activitats programats aquest any són múltiples, n’hi ha per a tots els gustos i en aquesta edició, a més, s’han presentat novetats. N’ha informat el coordinador d’esports de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de l’Ajuntament d’Olot, Quel Roca, qui ha explicat, per exemple, als vespres a la piscina municipal s’hi programa Aqua Zumba i una activitat destinada a la gent gran, totes dues obertes per a tothom. Dins l’Estiu Riu, i juntament amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, es programa l’activitat Juguem a les Places, en què un monitor i un tècnic es desplacen a les places de la ciutat amb material de joc i conviden a tothom a jugar-hi. La iniciativa vol reivindicar les places com a espais de joc lliure.

Deixa un comentari