Inauguren les noves instal·lacions de l’skatepark de Malatosquer d’Olot

El Club Skate Olot ja compta amb una pista de skate completa. Després de molts mesos esperant la nova pista,  l’Ajuntament d’Olot ha inaugurat la nova pista de skate de Malatosquer.

L’equipament, de formigó ha costat un total de 48.000 mil euros i molts mesos de feina. Des de feia tres mesos l’ajuntament havia retirat els mòduls anteriors, ja que s0hvaien de reparar freqüentment; així doncs, l’escola del club Skate Olot va haver d’aturar les classe. Durant la inauguració de l’ Skate Park no només hi van haver els parlaments oficials, sinó que tothom va poder gaudir d’un exhibició d’alguns skaters, membres de l’escola del club Skate Olot. A l’escola actualment hi ha un total de 12 nens d’entre 5 a 16 anys, tot i que esperen poder millorar les xifres de cara el curs vinent, ja que es podran reprendre les classes, i oferir unes millors condicions i una millor oferta.