La Casa Solà Morales d’Olot estrena la tercera edició de Música als Masos amb les últimes simfonies de Haydn

El cicle Música als Masos ha iniciat aquest divendres la seva tercera edició amb un concert ofert per primera vegada a Olot. Ha estat a la Casa Solà Morales.

Aquest divendres uns quants privilegiats van poder escoltar les últimes simfonies de Haydn en una de les sales d’estil neoclàssic de la Casa Solà Morales. Les dues conegudes simfonies de gran format de Franz Joseph Haydn van ser interpretades per a l’ocasió per un quartet de corda i flauta format per Núria Pujolràs, Jordi Tarrús i Daniel Oliu, entre d’altres. La família Solà-Morales ha posat totes les facilitats perquè l’estrena d’Olot com a municipi acollidor d’un dels concerts del cicle Música als Masos sigui un gust per als sentits, amb què trobar la pau interior.

El cicle de concerts continuarà divendres vinent, 6 de juliol, a una altra casa singular d’Olot, Can Trincheria. Un altre escenari ubicat a la capital de la Garrotxa serà el mas Ventós, de gran atractiu. Música als Masos també farà parada a l’església de Santa Maria de la Vall de Bianya i el Mas la Dou de sant esteve d’en Bas. Les entrades s’han de comprar prèviament, a 10 euros anticipada o 12 euros el mateix dia, tres hores abans del concert.