L’Associació de Comerciants d’Olot espera que la campanya de rebaixes els ajudi a encaminar la temporada

L’1 de juliol comencen les rebaixes. Tot i que, des de l’any passat, amb la nova llei catalana de comerç es va liberalitzar les rebaixes, són molts els comerciants que mantenen aquesta data en el calendari d’inici de la campanya de descomptes. A Olot els comerciants han posat en marxa la campanya amb descomptes d’entre el 20 i el 30%, tot i que se’n poden trobar de més grans.

Amb bosses a la mà, així és com moltes persones passejaven ahir pel centre d’Olot. Era el primer dia de rebaixes, i tot i ser diumenge van ser mols els que van acostar-se a la ciutat per consultar els descomptes que s’hi feien. La majoria de comerços han començat amb rebaixes d’entre el 20 i el 30% tot i ja se’n han pogut veure de majors, entre el 50% i el 70% de descompte.

Enguany la meteorologia ha jugat una mala passada als comerciants. El mal temps de la primavera no van ser favorable als botiguers és per això que esperen que la campanya de rebaixes sigui bona.

Jordi Rovira, President de l’Associació de comerciant d’Olot: “Esperem que sigui molt bona la campanya de rebaixes, ja que el mal temps ens ha frenat molt la campanya d’estiu. Esperem que les rebaixes ens ajudin”

Ahir en l’inici de la campanya hi va haver moviement al centre d’Olot, però no totes les botigues estaven obertes. La campanya de rebaixes d’estiu s’allargarà fins a finals d’agost, uns mesos que els comerciants esperen que el temps acompanyi per afavorir les compres de productes de temporada, com la roba, les sabates i els complements.