Les Preses celebra el Cagaburro, els 40 anys de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca i el BDT Festival en una jornada multitudinària

El nucli de Bosc de Tosca de les Preses ha estat de festa aquest cap de setmana. La 7a edició del Cagaburro s’ha celebrat conjuntament amb els 40 anys de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca i la festa major, el BDT Festival, que han congregat centenars de garrotxins.

Dissabte festiu al Parc del Xingurri de les Preses. Per primera vegada s’hi ha celebrat el Cagaburro de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca i també el BDT Festival, la festa del veïnat presenc.

 XEVI CROS, PRESIDENT DE BOSC DE TOSCA: “Hi ha un total de 3.200 parcel·les de 90×90; allà on els burros hi deixin més excrements en sortirà la butlleta guanyadora”

La parcel·la 0899 ha estat la guanyadora del premi blau, una nit a l’Hotel Mas la Ferreria de Bianya i un menú degustació al restaurant ca l’Enric i una passejada en burro pel Parc de Pedra Tosca.

El premi groc, un menú degustació al restaurant Can Jubany, un vol en globus i una passejada en burro ha caigut a la parcel·la 3199.La 3140 ha recollit el premi verd, consistent en un menú degustació al restaurant Les Cols d’Olot, una nit a Les Cols Pavellons i una passejada en burro. El premi rosa, que regalava un cap de setmana en família a Port Aventura va ser per la parcel·la 1960. Per últim, els propietaris de la parcel·la numero 0800 van endur-se el premi vermell, un creuer pel Mediterrani o un viatge pel mateix valor.

La jornada festiva va començar a la tarda amb la setena edició del Cagaburro, inflables, festa de l’espuma i espectacles per als més petits i va allargar-se fins a la matinada. Més de 700 persones van assistir al concurs de paelles i sopar per commemorar els 40 anys del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca. Miquel del Roig, l’Orquestra Di-Versiones i DJ Kurba van posar la música a la nit, durant la qual  també va presentar l’equipació de la propera temporada.