Gairebé un centenar d’esportistes participen a les 12 hores de tennis del Club Natació Olot

Les instal·lacions del Club Natació Olot van acollir dissabte les 12 hores de tennis, la gran festa anual d’aquesta secció del club. Hi van participar un centenar de jugadors, i per primera vegada es va celebrar també un torneig nocturn de pàdel perquè ningú deixés la raqueta en tota l’estona.

Sempre és millor gaudir de les coses ben acompanyat, i un exemple es va veure aquest dissabte a les pistes de tennis del Club Natació Olot. Les Tries van acollir les 12 hores de tennis, una cita mítica de l’esport al club. Enguany, la organització assegura que la competició ha estat un èxit, amb la participació de prop d’un centenar de jugadors, un increment respecte les darreres edicions gràcies als canvis que ha viscut el torneig els últims anys, com la inclusió d’una sèrie de partits nocturns de pàdel.

 Xevi Prat, membre de l’organització de les 12 hores dobles de tennis: “És un campionat tradicional i social perquè la gent s’ho passi bé. Hem incorporat també el pàdel i això ens ha fet augmentar molt l’assistència de jugadors, tenim prop de 100 parelles”

Pel que fa a les diferents categories, els vencedors en juvenil van ser Guillem Puigvert i Aniol Colomer. En iniciats, Mireia Sánchez i Joan Martin van superar els seus rivals. Xevi Puigvert i Jordi Bartrina van guanyar l’apartat sènior 2, i en sènior 1 els grans triomfadors van ser Xevi Prat i Guillem Vizcaíno. En la nocturna de pàdel, Xevi Garcia i Sergi Picart i Mireia Solà i Susanna Caballero es van imposar als altres participants.

 

x