El primer festival de menjars del món o un campionat de menjar llangonisseta són les principals novetats en les activitats d’estiu de les Preses

Concerts, excursions, activitats gastronòmiques, pallassos, concursos i moltes altres activitats conformen el programa estiuenc de Les Preses, una cinquantena de propostes perquè els presencs i tots els garrotxins gaudeixin més del seu temps lliure des d’ara fins a principis de setembre.

La piscina és un dels punts d’esbarjo on els veïns de les Preses podran refrescar-se aquest estiu, però l’agenda d’enguany recull una àmplia oferta de propostes lúdiques i culturals sota el nom ‘Les Preses a la Fresca’.

Pere Vila, alcalde de les Preses: “A la piscina tindrem torneig d’escacs, de minigolf, actuacions musicals, de màgia… participarem el 8 de juliol al Mulla’t per l’esclerosi Múltiple…”

Des del cap de setmana de la revetlla fins el 2 de setembre previst una cinquantena d’activitats en diferents punts del municipi, el Parc el Pati de ca les monges o el parc de l’1 d’octubre. Entre les novetats destaquen un taller de cuina infantil, el primer campionat de menjar llangonisseta o un àpat multicultural.

Pere Vila, alcalde de les Preses: “El primer festival de menjars del món s’oferiran pinxos de diferents cuines maridats amb les diferents begudes. Els amants de la cuina podran gaudir-ne”

Del 20 al 26 d’agost, el Festival Ésdansa tancarà de la millor manera un estiu ple de moviment en aquest municipi garrotxí. El programa complet d’activitats es pot consultar al web de l’ajuntament, www.lespreses.cat.

x