Els olotins Joan Busquet i Marià Clavell, campions d’Espanya de Horseball

Els olotins Joan Busquet i Marià Clavell s’han proclamat campions d’Espanya de Horseball amb el Horseball Club Malla aquest cap de setmana. El campionat estatal va disputar-se diumenge a les instal·lacions del Club Hípic Banyoles, a Porqueres. L’equip dels garrotxins va derrotar el Cardedeu en una final d’infart, per 7 a 6. Els de Malla ja havien superat el Serrat de Moià a les semifinals i l’equip madrileny Green Bay a quarts.

És la primera vegada que Busquet està entre els campions d’Espanya d’aquest esport, mentre que Marià Clavell ja havia conquerit el títol estatal en tres ocasions, precisament a les files de l’equip rival, el Cardedeu. A més, Clavell i el seu cavall Djeboond van ser escollits millor binomi de la competició i l’equip SUB 16 del Malla que entrena el jugador olotí va endur-se la medalla de bronze de la seva categoria.