La Unió Esportiva Olot aspira als 1.500 socis la propera temporada

La Unió Esportiva Olot vol arribar als 1.500 socis. Per aquest motiu, ha presentat una campanya de captació d’abonats per a la propera temporada amb l’objectiu d’ampliar l’actual massa social. El club espera que tothom es senti representat amb un projecte que vol reforçar la seva vessant integradora i ser un referent del futbol català.

Mai s’ha arribat als 1.500 socis, però la Unió Esportiva Olot creu que és el moment de tocar aquest llindar per afermar el seu projecte esportiu a la Segona Divisió B. És per això que el club vol ampliar la seva massa social, situada prop dels 1.260 abonats, apostant per un concepte futbolístic únic a tot el país: disposar d’una plantilla amb jugadors de proximitat, a poder ser de la demarcació de Girona, una idea diferent de la que segueixen els altre clubs catalans.

Per aquest motiu, i per la seva vessant integradora, el club espera que l’afició doni suport al projecte, i s’inscrigui en una campanya de captació d’abonats per aconseguir un club potent. Només s’ha augmentat el preu del soci de jubilat de tribuna, i tots els altres preus es mantenen respecte la temporada anterior. A més, s’han arribat a acords amb Xartic, Bon Preu, Geckoil i Caixabank per tal que els associats puguin tenir descomptes importants en l’adquisició dels seus productes, i que així es pugui amortitzar el preu de ser soci. D’altra banda, per donar importància a l’abonat s’ha creat una adreça expressa d’atenció al soci.

Qualsevol persona pot inscriure’s com a soci de la Unió Esportiva Olot a través de Base Font Esports, les carpes que hi haurà a l’exterior de l’estadi els dies de partit, o el mateix web del club, ueolot.com.

 

 

x