L’Associació Musical de la Vall d’en Bas reprèn els concerts d’estiu aquest divendres Can Trona

Aquest cap de setmana, comença la divuitena edició dels concerts d’estiu de la Vall d’en Bas. El programa organitzat per l’Associació Musical La Vall d’en Bas s’allargarà tot el mes de juliol amb set concerts repartits en diferents llocs del municipi. El primer serà aquest divendres a Can Trona, a càrrec del grup Arcattia.

Aquest estiu a la Vall d’en Bas, la música tornarà a ser protagonista els divendres i dissabtes del mes de juliol. Arcattia donarà el tret de sortida, el divendres 6 de juliol a Can Trona, amb una proposta de concert centrada en la combinació entre la poesia de Màrius Torres i la música d’autors de referència. El programa comptarà amb artistes com Giulia Valle, GIO Solistes, Eva Fernández o Kebyart Ensemble, procurant repartir-los en els diferents pobles de la vall.

La novetat d’aquest any serà l’espai de Can Trona. S’estrenarà com a escenari aquest divendres i acollirà a tres de les set actuacions totals.

Les entrades per poder assistir als concerts s’hauran d’adquirir al mateix moment de les actuacions i el preu serà de 7 euros. Els socis de l’Associació Musical La Vall d’en Bas tindran entrada gratuïta per a dues persones a tots els concerts.