L’Espanyol B, rival de la Unió Esportiva Olot a la Copa Catalunya

La Unió Esportiva Olot ja sap qui serà el seu rival a la Copa Catalunya: és l’Espanyol B, amb qui s’enfrontaran també aquesta temporada a la Segona Divisió B. Sergi Raset, secretari tècnic del club garrotxí, considera que l’Olot ha d’anar a per totes a la competició.

La Copa Catalunya és la competició que enfronta els equips del país, i els clubs que no juguen a la Primera Divisió se la prenen molt seriosament. És el cas de la Unió Esportiva Olot, que haurà de disputar la primera eliminatòria del torneig contra l’Espanyol B, un rival que arriba a la categoria de bronze del futbol estatal després d’un domini aclaparador a la Tercera Divisió. Per tant, els garrotxins preveuen que davant tindran un rival complicat, però l’Olot vol ser ambiciós i avançar rondes a la competició. Sergi Raset és el secretari tècnic del club.

Sergi Raset, secretari tècnic del club garrotxí: “És una competició que a tots els equips catalans ens agrada i ens motiva. Comença molt aviat, i la idea és anar passant eliminatòries”.

L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el cap de setmana del 28 i 29 de juliol, un bon test per conèixer un equip que arriba amb força a la Segona B. En cas de superar la ronda, el guanyador disputaria una nova eliminatòria contra el vencedor del Sants-Castelldefels.

x