Ernest Bassols substitueix Joan Serra a la presidència del Club Esportiu Besalú

El Club Esportiu Besalú ha renovat la seva junta directiva. Després de cinc anys, Joan Serra ha deixat la presidència de l’entitat verd-i-blanca, i el substitueix al càrrec Ernest Bassols, l’actual entrenador del primer equip. L’acompanya una directiva jove i estretament vinculada amb l’equip de futbol.

Són curiosos els casos on un entrenador de futbol sigui alhora el president de l’equip: és el que passa al Club Esportiu Besalú, que a partir d’aquesta temporada veurà com l’estructura de l’entitat serà dirigida per Ernest Bassols, que al mateix temps és el tècnic de la primera plantilla verd-i-blanca. Bassols ha fet, en diferents etapes, les tasques d’entrenador del Besalú, i des d’aquest cap de setmana ha rellevat en les seves feines a Joan Serra, president del club els darrers cinc anys, i que deixa el seu lloc amb un ascens de categoria a la Segona Catalana. Un cop acabat el seu cicle, Serra ha optat per no revalidar el seu càrrec, i ha estat substituït per una junta jove molt vinculada amb l’equip, i entre ells diversos jugadors. A Bassols l’acompanyaran entre altres Ivan Ruiz, Bernat i Guillem Parés, Genís Tenas i Isaac Moreno. La junta va ser aprovada en la reunió ordinària anual amb els socis de l’entitat, que va tenir lloc al saló de plens del mateix ajuntament besaluenc.

Deixa un comentari