Gemma Humet obrirà el programa de concerts d’estiu de Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca proposa per segon any consecutiu un cicle de concerts a l’aire lliure, concretament a la Plaça del Casal. La primera actuació serà aquest dijous al vespre amb la cantant  terrassenca Gemma Humet. Tres concerts més ompliran l’agenda durant el juliol i l’agost.

Sant Jaume de Llierca torna a apostar un any més per “Música a la plaça”, un conjunt de concerts a la plaça del casal del poble. L’objectiu, oferir un programa de música local.

El primer tastet es podrà veure aquest dijous a les 10 del vespre, amb la cantant i pianista Gemma Humet, guanyadora del premi Enderrock l’any 2016 amb el Millor disc de cançó d’autor, pel seu darrer treball ‘Encara’.

La resta de propostes musicals seran garrotxines: el dijous 12 de juliol serà el torn de La Criatura Verda, amb melodies tradicionals i acústiques. El 2 d’agost els veïns de Sant Jaume podran escoltar el projecte musical olotí “Iluminata. Per últim, l’artista Agnès Algueró serà l’encarregada de tancar el cicle de concerts el 23 d’agost.