Gemma Humet obrirà el programa de concerts d’estiu de Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca proposa per segon any consecutiu un cicle de concerts a l’aire lliure, concretament a la Plaça del Casal. La primera actuació serà aquest dijous al vespre amb la cantant  terrassenca Gemma Humet. Tres concerts més ompliran l’agenda durant el juliol i l’agost.

Sant Jaume de Llierca torna a apostar un any més per “Música a la plaça”, un conjunt de concerts a la plaça del casal del poble. L’objectiu, oferir un programa de música local.

El primer tastet es podrà veure aquest dijous a les 10 del vespre, amb la cantant i pianista Gemma Humet, guanyadora del premi Enderrock l’any 2016 amb el Millor disc de cançó d’autor, pel seu darrer treball ‘Encara’.

La resta de propostes musicals seran garrotxines: el dijous 12 de juliol serà el torn de La Criatura Verda, amb melodies tradicionals i acústiques. El 2 d’agost els veïns de Sant Jaume podran escoltar el projecte musical olotí “Iluminata. Per últim, l’artista Agnès Algueró serà l’encarregada de tancar el cicle de concerts el 23 d’agost.

Deixa un comentari