L’olotí Albert Bramon pren possessió del càrrec de Subdelegat del Govern de l’Estat a Girona amb l’objectiu “de mantenir llaços”

Ahir Albert Bramon va prendre possessió del càrrec de Subdelegat del Govern de l’Estat a Girona. L’olotí va remarcar la seva voluntat d’exercir el càrrec d’una forma activa, marcant-se objectius a realitzar. En aquest sentit, va expressar la seva intenció de contribuir a establir llaços d’unió entre tots els catalans.

Albert Bramon va prendre possessió ahir com a nou subdelegat del govern de l’Estat a Girona, en un acte solemne a la subdelegació que va presidir la delegada a Catalunya, Teresa Cunillera. En el seu discurs, l’olotí va declarar la seva intenció de fer política activa, posant objectius a l’horitzó. El seu serà el d’intentar contribuir a mantenir llaços perquè els catalans se sentin, va dir, un sol poble.

Bramon valora l’acostament dels líders sobiranistes a presons catalanes com un primer pas per a la distensió entre els diferents projectes polítics a Catalunya.

En l’àmbit local, el nou subdelegat del govern creu que podrà contribuir a realitzar el pressupost previst per a la Garrotxa.

Albert Bramon mantindrà la plaça a l’Institut la Garrotxa, tot i que en règim de serveis especials. Des del seu nomenament polític, passarà a treballar per a la subdelegació.

x