El president de la UE Olot, Joan Agustí, voldria el Tudelano i el Calahorra al grup tercer per complir la quota d’equips

Davant la incògnita dels equips amb qui ha de jugar l’any vinent la Unió Esportiva Olot a la Segona B, el seu president Joan Agustí espera poder tenir com a rivals el Calahorra i el Tudelano. Agustí considera que la categoria seria més igualada respecte la configuració actual, que compta amb filials i equips amb un important deute pressupostari.

La Segona Divisió B encara ha de configurar els grups de cara la propera temporada, i el principal escull es troba en la composició del grup tercer, el de la Unió Esportiva Olot. Els equips de Balears, Aragó, País Valencià i Catalunya sumen 19, i en faltaria un procedent d’una altra part de l’estat per arribar als 20 necessaris. El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, té clar quina seria la configuració ideal.

Joan Agustí, president Unió Esportiva Olot: “M’agradaria moltíssim que caigués l’Hercules, que deixéssim d’anar a Alacant, i que anéssim a veure el Calahorra i el Tudelano”.

Els motius que esgrimeix Agustí es basen en dos aspectes, que igualarien la competitivitat a la categoria: per una banda, considera que la sortida de l’Hércules comportaria la marxa d’un equip fort, però també endeutat. Els seus pressupostos estan descompensats per les aspiracions esportives massa elevades de l’entitat.

D’altra banda, una de les opcions que es planteja és incloure l’equip B de Las Palmas, únic club canari de la Segona B, al grup 3. Això comportaria augmentar el número de filials a la categoria.

A més, per desplaçaments, el president de la Unió Esportiva Olot considera que la càrrega seria menor en el cas de poder fer un gran grup al nord de l’estat.

Deixa un comentari