El Museu dels Sants canvia la seva mostra permanent per apropar-se al públic

El Museu dels Sants d’Olot ha finalitzat el seu procés de renovació al primer pis. L’objectiu de les obres ha estat el d’adaptar el museu a l’actualitat i fer-lo atraient a tots els públics.
A l’abril el Museu dels Sants va iniciar un procés de reforma per millorar l’experiència dels seus visitants, motivada una auditoria de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona. Els treballs s’han portat a terme a la primera planta, amb millores estètiques que permetran oferir una visita més entretinguda i pedagògica.

La reorgantizació busca fer especial incidència en la idea que la feina dels tallers de Sants d’Olot al llarg de la història ha anat més enllà de la imatgeria religiosa.
Les obres del Museu dels Sants han permès també fer-lo més accessible, amb un nou audiovisual amb audiodescripció per a persones, materials de lectura fàcil, racons amb peces que el visitant pot tocar o activitats per a famílies. Aquest divendres a les vuit del vespre hi haurà l’acte d’inauguració.