La Vall d’en Bas invertirà més de 100.000€ per reasfaltar part de la carretera de la Parcel·lària

Aquest any l’Ajuntament de la Vall d’en Bas té previst invertir més de 700.000 euros en diferents actuacions al municipi. La partida més important, una setena part, se l’endurà el reasfaltat que es farà aquest estiu a diversos trams de la Parcel·lària.

El tram de la carretera de Parcel·lària que va de Can Trona al Mallol necessita un reasfaltat. També el necessita el tram que parteix de Can Trona fins a l’alberg de la Vall d’en Bas. Aquest estiu, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas abordarà aquesta actuació. Com ja es va fer al sector de la Pinya, s’aprofitarà per eixamplar lleugerament alguns trams per qüestió de seguretat.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “És una inversió econòmica en només aquest tram de 100.000€ que assumim directament”.

Una actuació que podria tenir un cost aproximat podria ser el pont destinat exclusivament a ciclistes i vianants que es vol habilitar al sector de Verntallat, per donar continuïtat al bicicarril. A hores d’ara ja s’ha aprovat el pressupost de l’enginyeria per conèixer quina infraestructura s’adequarà més.

Amb el Pla de Camins del Consell Comarcal ja s’ha estat actuant a la recta de Can Ramonich. La Diputació, per la seva banda, ha assumit les millores de seguretat de Cudella a la Pinya, habilitant cunetes americanes i eixamplant alguns trams.

Aquest any ja s’han fet actuacions a diversos camins i a locals socials com el de la Verge de les Olletes, el dels Hostalets, Can Tista o Sant Privat. Actualment, el consistori treballa en la creació de la nova Plaça U d’Octubre. Fins al 2018, l’Ajuntament preveu actuar en l’arranjament de la font del Gat, l’esllavissada a Pocafarina, la millora d’un tram del carrer d’Olot de Sant Esteve, així com altres camins de la Vall.

Deixa un comentari