Sant Feliu de Pallerols es prepara per acollir la 12a edició de la Festa dels Anys 60 amb Los Diablos, Fórmula V i Els Volcànics

La Festa dels anys 60 de Sant Feliu Pallerols tornarà aquest dissabte, plenament consolidada en la seva 12a edició com el gran Guateque de l’estiu a la Garrotxa. Cada edició els grans grups d’aquella dècada reapareixen en aquest municipi de poc més d’un miler d’habitants per fer ballar grans i petits. Per allà hi ha passat Los Sírex, Georgie Dann o Boney M, i aquest any, Los Diablos i Fórmula V, que repeteixen.

Aquests dies el poble es prepara per a la festa, sobretot a Casa Prat, la casa rural que es troba a tocar de la plaça on se celebra. Des dels inicis de l’esdeveniment, l’indret serveix de bakstage als artistes. El seu responsable, Fèlix Castanyer, recorda especialment l’estada dels integrants de Boney M, que a la casa rural van transformar-se per sortir a actuar a la plaça. Enguany, els caps de cartell són Los Diablos i Fórmula V, que repeteixen a la Festa dels Anys 60, per segona i tercera vegada respectivament. Jordi Sellas, expresident de FANS, entitat vinculada a l’esdeveniment fins a la seva dissolució, recorda també com aquests dos grups musicals van ser competència en el passat, la qual cosa genera més expectació a l’hora de veure’ls actuar seguidament en una sola vetllada. Els acompanyaran, com sempre, un grup local. Els Volcànics seran alguns dels encarregats de completar l’espectacle de dissabte a la nit. Els seus integrants reconeixen que els resulta espectacular compartir l’escenari amb els ídols de la dècada dels 60. L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, explica que cada any la festa suposa un esforç logístic i econòmic, però que es veu compensat, segons assegura, “per l’èxit i l’orgull amb que rebem aquest festival dels anys 60”.