El garrotxí Pau López fitxa pel Real Betis després d’acabar el seu contracte amb l’Espanyol

El porter garrotxí Pau López ha fitxat pel Real Betis. Després de passar mitja vida a l’Espanyol, el de Sant Aniol de Finestres canvia d’equip buscant nous al·licients amb el club andalús. El seu compromís amb l’entitat verd-i-blanca és de cinc anys.

Seguretat, reflexes i control del joc aeri: són les qualitats que han fet que el Betis es fixi amb el porter Pau López. El club entrenat per Quique Setién va completar una magnífica temporada l’any passat, i ara reforça la seva porteria amb el futbolista garrotxí. López arriba al Betis procedent de l’Espanyol, on ha desenvolupat gran part de la seva carrera: després d’anys a la pedrera, va debutar amb els blanc-i-blaus a finals de 2014. Des de llavors, va passar per una cessió al Tottenham anglès, i l’any passat va tornar a l’equip barceloní per disputar una temporada on va encaixar 31 gols en 29 partits, amb una de les millors mitjanes de tota la lliga espanyola.

Pau López: “M’agradaria donar les gràcies per aquesta oportunitat de poder portar aquesta camiseta històrica del Betis que tanta gent la representa a Espanya. Tan de bo tota la gent que ens segueixi es senti orgullosa de que jo pugui portar aquesta camiseta.”

Un altre dels aspectes que interessa al Betis és la seva joventut: Pau López té només 23 anys, i es considera un dels porters amb més projecció del futbol estatal. El garrotxí ha signat amb l’equip andalús fins el 2023, i arriba amb la carta de llibertat, després de no renovar amb l’Espanyol el curs passat.

x