La Romànic Extrem celebra la seva primera edició solidaria donant 3910 euros

La Romànic Extrem de la Vall de Bianya s’estrenava aquest 2018 com a cursa solidària, donant part de la seva recaptació a una entitat benèfica. En total, ha pogut recollir 3.910 euros, que aniran destinats a l’associació Mua Solidaris.

Porta sis edicions, i és una de les curses de muntanya més consolidades de Catalunya. Però la Romànic Extrem de la Vall de Bianya vivia aquest 2018 una novetat important: per primer cop, l’organització decidia seguir l’exemple d’altres proves de la comarca, i volia destinar una part dels ingressos de les inscripcions a una entitat solidària. En el seu moment, els mateixos organitzadors ja van explicar que els beneficiaris serien l’associació Mua Solidaris, que lluita per eradicar la leucèmia infantil, i treballa per fer més fàcil la convivència amb la malaltia d’aquelles persones afectades. En total, la Romànic Extrem ha aportat aquesta setmana 3.910 euros al treball de l’associació. La darrera edició de la cursa de muntanya de la Vall de Bianya va tenir lloc el passat 8 d’abril, amb la participació de prop de 600 atletes, que van resistir les pluges intenses que van caure aquell dia. Entre els esportistes, hi havia noms destacats com Adrià Canimas, Jordi Gamito, Núria Picas o Mila Duran.

 

Deixa un comentari