La pluja ha obligat a susprendre diversos concerts i actes previstos a la Garrotxa

La intensa pluja caiguda aquest dissabte a la tarda a la Garrotxa ha obligat a susprendre molts dels concerts i activitats previstes a l’aire lliure que s’havien programat a Olot i la Vall d’Hostoles. L’associació Alliberem-nos Garrotxa s’ha vist obligada a reconfigurar el primer festival Rebentem els Armaris. L’organització ha decidit susprendre les activitats de nit previstes a la plaça de braus a causa de la pluja, i concentrar algunes de les activitats de la tarda dins el Casal Marià.

Les activitats al Casal Marià han començat a 2/4 de 7 de la tarda amb el debat sobre com combatre la lgbtifòbia, moderat per Tina Ruiz, amb representants de les entitats Talcomsom, Gaylespol, l’Associació Universitària Diversa LGTBI+ de la UdG i el Casal Lambda de Barcelona. Flavi Asperó, membre de l’associació Alliberem-nos, ha informat d’altres actes que han pogut celebrar-se al recinte, com han estat els contes de la Dolors Arqué, la presentació del llibre ‘Sin techo’ de Lagarder Danciu, així com actuacions en acústic de cantautors locals. Malgrat la reformulació del festival obligada per la poluja, l’organització s’ha mostrat agraïda pel suport de les diferents institucions, associacions, col·lectius i grups que s’han implicat en l’organització de l’esdeveniment, així com les persones que s’han quedat al Casl Marià per assistir als actes de la programació que han pogut dur-se a terme.

També a Olot, l’associació Integra ha decidit susprendre els concerts que tenia previstos al vespre Passeig de la Muralla amb motiu de la celebració dels 50 anys de l’entitat. En aquest cas sí que s’han pogut celebrar el gruix de les activitats de la jornada, programades fins a mitja tarda. El que no s’ha pogut celebrar ha estat el primer concert del Planestieja’t de les Planes d’Hostoles, previst a les 7 de la tarda a càrrec del grup El Pot Petit. A l’altre municipi de la Vall d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, l’actuació de Los Diablos i Fórmula V de la Festa dels Anys 60 es va posposar per aquest diumenge a les 11 del matí.