Integra celebra els 50 anys amb una jornada festiva

Aquest cap de setmana Integra ha celebrat la festa del cinquantè aniversari. La festa va allargar-se tot el dia i es va fer al centre d’Olot per donar-se a conèixer una mica més.

Integra va celebrar dissabte el seu 50é aniversari amb una jornada festiva.  L’acte va començar amb 3 cercaviles que van sortir del carrer Terrassa i les Places Catalunya i Sant Miquel. Un cop a la plaça major “Els Xerrics” van fer un pilar de 4, acompanyats d’una batukada conjunta amb els Trenkabaketes, Tamboketes i els Trik Trak Tabalers.

En la cercavila pel centre d’Olot també hi van participar la faràndula de Sant Cristòfor, els senglars de Montagut i els Gegants d’en Bas.

Integra que disposa actualment de prop de 450 col·laboradors, ha aprofitat aquesta jornada festiva per apropar encara més l’entitat a la ciutadania.

Núria Fité, Gerent d’Integra: ” Hem volgut fer una festa oberta a tohom, als membres de l’entitat que treballen diariament però també hem volgut apropar-nos a gent que no ens coneix o ens coneix poc”

Després de la cercavila la festa es va centralitzar al passeig de la Muralla on es va fer un dinar popular i algunes acitivtats infantils. Les tempestes de dissabte a la tarda va obligar a anular alguns dels actes del vespre com ara els concerts de Toni Beiro i Bazaga’s.