La Festa dels Anys 60 reprograma les actuacions de Los Diablos i Fórmula V com a concert matinal

La intensa pluja caiguda aquest cap de setmana, sobretot dissabte a la tarda, ha obligat a reconfigurar alguns dels molts actes programats a la Garrotxa. Un clar exemple ha estat la Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols. L’Ajuntament va decidir cancel·lar el concert de dissabte de Los Diablos i Fórmula V i oferir-lo aquest diumenge al migdia.

La lona habilitada sobre l’escenari de la festa dels Anys 60 no va ser suficient per protegir l’equip tècnic de la intensa pluja caiguda dissabte a la tarda. La instal·lació va quedar molla, un perill per als músics que hi havien d’actuar. L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va resistir-se a ajornar el concert fins a l’últim moment. Finalment, a 1/4 de 10 de la nit, l’alcalde sortia per fer pública la decisió més difícil. Joan Casas anunciava que l’actuació dels caps de cartell es faria l’endemà, diumenge, a les 11 del matí. Segons l’Ajuntament, prop de 2.000 persones havien comprat entrades per a la Festa dels Anys 60. Aquest diumenge al matí no hi eren tots. L’organització ha anunciat que totes les persones que no hagin pogut assistir al concert en la data i hora acordada després de l’ajornament, poden adreçar-se aquesta setmana al consistori, on se’ls informaran de què han de fer.

Sigui com sigui, ahir al migdia, sota els rajos del sol del juliol, van actuar primer Los Diablos i després Fórmula V, en un concert matinal, no tan estrany allà pels 70, quan els dos grups es trobaven en auge. El concert va ser històric, ja que va aconseguir reunir després de molts anys, i qui sap si per última vegada, dos grups musicals la competència dels quals, lluny de perdre’s, s’ha vist augmentada els darrers temps. L’hora de retard amb què va començar el concert ahir, de les 11 a les 12, no va permetre finalment actuar al grup local, els Volcànics. L’Ajuntament els ha ofert actuar per la Festa Major.