Olot es Mulla per l’Esclerosi Múltiple

La Garrotxa s’ha tornat a mullar per l’esclerosi múltiple. El Club Natació Olot, que també s’ha solidaritzat amb la Diada i s’ha sumar a celebrar la festa del 25é aniversari. Per a l’ocasió l’autor de la primera edició, el dissenyador Xavier Mariscal, ha optat per una imatge molt desenfadada, dinàmica i fresca. L’acte serveix per concienciar sobre aquesta malaltia crònica i neurodegenerativa.

El mullat per l’esclerosi múltiple ha complert 25 anys. Un aniversari que el Club Natació Olot ha celebrat sumant-se un any més a la cita solidària i destinant, com sempre, tota  la recaptació de les entrades de bany a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Imma Cano, Membre de la Junta del Club Natació Olot: “El club col·labora com cada any amb la causa. Enguany esperem que sigui l’últim en aquestes instal·lacions i que el proper Mulla’t el poguem celebrar a les noves instal·lacions”

Els banyistes i socis del club van voler també col·laborar amb el seu granet de sorra a la investigació i conscienciació de l’esclerosi múltiple comprant merchandatge del Mulla’t i enguany es va esgotar en un temps rècord. Al migdia ja estava tot venut.

El Mulla’t ahir es va celebrar en diverses piscines garrotxines i també a tota la resta de Catalunya. Enguany tots els diners recaptats en l’acció es destinaran a la investigació de la malaltia en els infants, que representen tres de cada deu nous casos detectats.

x