90 nens i nenes participen al campus d’estiu de la UE Olot

El Campus d’estiu de la Unió Esportiva Olot encara la seva recta final. En tres setmanes, l’estada haurà rebut una norantena de nens i nenes. Avui, a Tortellà, els petits jugadors han rebut la visita d’un dels darrers fitxatges del club, Marc Nierga, que ha explicat la seva experiència en el món del futbol professional.

Prop d’una norantena de petits futbolistes han optat per millorar la seva tècnica al Campus d’estiu de la Unió Esportiva Olot, que té lloc des de fa mig mes a Montagut i Tortellà. Ara encara la seva última setmana, i cada dia es posen en contacte amb els valors que vol transmetre el club per incorporar-los a la seva forma de jugar. Una de les fórmules que fa servir el Campus és la visita de jugadors del primer equip de l’Olot: aquest dilluns Tortellà ha rebut la visita d’un dels darrers fitxatges de l’entitat, el garrotxí Marc Nierga, que ha transmès la seva experiència al món del futbol professional.

Marc Nierga, jugador de l’UE Olot: “Vinc aquí a transmetre als nens tot el que he viscut jo aquests anys, els valors, el companyerisme, el respecte i tot el que comporta això del futbol i els esports”.

He intentat explicar el que he après aquests anys, el compromís, el respecte, el que comporta viure al món del futbol. Durant aquest temps que he passat fora de casa, he estat en contacte amb moltes experiències, i és important explicar-les en aquestes trobades d’estiu, on els nens estan relaxats i aprenen altres conceptes.

Un cop fetes les preguntes a Marc Nierga, els nens i nenes del Campus de Tortellà de la Unió Esportiva Olot s’han fet una foto amb el jugador i han seguit millorant la seva tècnica amb la pilota.