La marca Ammerländer trenca amb el Club Tennis Taula Olot per les simpaties polítiques d’alguns membres

Ammerländer Ibérica deixa de ser el patrocinador principal del Club Tennis Taula Olot, i ho fa per motius polítics. La filial de l’empresa alemanya ha decidit no renovar la vinculació perquè diversos membres de l’entitat havien manifestat la seva posició independentista a les seves xarxes socials particulars, respecte els fets viscuts recentment a Catalunya. El club treballa per trobar un substitut.

La situació política que viu Catalunya ha afectat una bona relació esportiva i comercial: la denominació de Club Tennis Taula Olot Ammerländer desapareix de cara a la propera temporada. La filial espanyola de l’empresa de productes làctics ha decidit que no renovarà l’acord de patrocini amb els olotins, després que diversos membres del club es manifestessin de forma pública i en els seus perfils personals de les xarxes socials favorables al moviment independentista. Fins i tot, durant la temporada la filial va trencar l’acord existent amb l’intenció de no pagar el patrocini de la temporada 2017-18.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: “Una cosa és que afrontis una nova temporada sabent que has de buscar un patrocinador i l’altra que decideixin no pagar a meitat de curs. Per sort, es va arribar a un bon port i el director general espanyol Jon Uribarri va recapacitar la decisió. Però les relacions estan trencades del tot”.

El contracte entre Ammerländer i el Tennis Taula Olot complia el darrer curs l’última de les tres temporades signades. El club està vivint el millor moment de la seva història, i en aquesta etapa ha assolit l’ascens i la permanència a la Divisió d’Honor estatal. La renovació semblava encarrilada, fins que a partir de la tardor la relació es va malmetre.

Tot i que falta lligar els nous patrocinadors, el Club Tennis Taula Olot Ammerländer ja prepara la propera temporada: preveu destinar un pressupost de més de 60.000 euros per afrontar el seus reptes competitius.