Pep Chavarría és el tercer fitxatge de la Unió Esportiva Olot 18/19

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial el seu tercer fitxatge: és Pep Chavarría, que arriba procedent del Figueres. Es tracta d’un jugador de banda esquerra molt jove, considerat com una de les perles del planter empordanès.

El nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot compleix dos requisits molt buscats pel club garrotxí: que sigui especialista en la banda esquerra i que sigui una de les promeses joves més fermes del futbol gironí. Es tracta de Pep Chavarría, un migcampista reconvertit a la banda esquerra de 20 anys. Durant la darrera temporada, el jugador es va consolidar al Figueres, a la Tercera Divisió, i els especialistes del futbol gironí el consideren com un dels valors creixents a la demarcació, després d’haver-se format a la base del club empordanès.

“Pep Chavarría, nou fitxatge Unió Esportiva Olot: Quan vaig saber que l’Olot volia comptar amb mi sabia que era una oportunitat que no podia deixar escapar. Portant més de deu anys amb el Figueres, és un gran pas cap endavant i és un gran club. Estic molt content d’estar aquí!”

Chavarría és considerat com un esquerrà molt tècnic, però amb una fortalesa física suficient per fer-se amo de tota la banda esquerra.

“Pep Chavarría, nou fitxatge Unió Esportiva Olot: Em considero un lateral amb arribada i amb velocitat. Però, sobretot, el que més m’agrada és jugar amb la pilota, la qual necessito per a jugar.”

Sergi Raset, Secretari Tècnic UE Olot: Estic content perquè en Pep ens dona un punyal per la banda esquerra que estic convençut que anirà molt bé.

El fitxatge de Pep Chavarría és el tercer que fa el club olotí aquest estiu, després de les incorporacions d’Alan Baró i Marc Nierga.

Deixa un comentari