Aquest dimecres s’estrena la segona temporada de ‘Talent Volcànic’, el concurs de l’estiu d’Olot Televisió

Ahir van començar els rodatges de Talent Volcànic. El tret de sortida a aquesta segona temporada del talen show d’Olot Televisió va fer-se des de la Plaça Catalunya d’Olot, plena de gom a gom. A excepció d’ahir, la resta de rodatges, si el temps ho permet, seran els dijous d’aquest mes a partir de 2/4 de 8 del vespre. El primer capítol es podrà veure per antena demà mateix.

Enguany en cada programa s’hi presentaran tres candidats que mostraran les seves habilitats en una actuació, que en alguns dels casos fa setmanes que assagen.

El jurat, format per personalitats del món cultural, musical i de l’espectacle garrotxí, és qui té el paper més difícil: valorar i puntuar les actuacions.

La resta de programes del Talent Volcànic es gravaran, si no hi ha inconvenients meteorològics, els propers tres dijous de juliol des de la Plaça Catalunya d’Olot. Enguany l’emissió s’ha avançat i l’estrena en pantalla serà aquest dimecres 11 de juliol a les nou del vespre.

 

x