Dijous arrenca la Challenge David Moner per promocionar la natació de base

Els tres clubs de natació garrotxins de piscina descoberta es troben en plena activitat: dissabte va arrencar la Copa Pirineus a Flaçà, i aquest dijous Castellfollit de la Roca acollirà l’inici de la competició pels nedadors de base, la Challenge David Moner. Tots els equips esperen que la competició ajudi a promocionar la natació entre els joves.

Quan arriba l’estiu ve més de gust llançar-se a l’aigua, i els clubs de piscina descoberta garrotxins aprofiten aquest període per incrementar la seva activitat. Així, el Club Natació Besalú, el Club Poliesportiu Santjoanenc i el Club Natació Castellfollit participen en dues competicions històriques pels nedadors gironins: la Copa Pirineus i la Challenge David Moner. La primera va arrencar a Flaçà el passat dissabte, i aquest dijous arriba la primera cita de la Challenge a Castellfollit, un torneig creat per afavorir la natació entre els nedadors de 6 a 12 anys. Tots volen guanyar, però el més important és que els petits s’ho passin el millor possible dins una piscina.

Miquel Batlle, responsable secció natació CP Santjoanenc: “Estem realitzant un treball de renovació. Cal tornar a recuperar la competició, i en mica en mica començar a agafar base per tal que vagin pujant nedadors, i d’aquesta manera, anar creixent com a club”.

L’inici de la Challenge David Moner a la piscina de Castellfollit de la Roca tindrà lloc aquest dijous 12 de juliol, a partir de les 5 de la tarda. A més dels clubs garrotxins, també hi participarà el Flaçà, la Jonquera, el Farners, el Lloret i l’Anglès.