La Federació Espanyola de Futbol decideix incloure el Conquense al grup tercer de la Segona Divisió B de la UE Olot

El grup 3 de la Segona Divisió B ha quedat completat. Al final, la Federació Espanyola de Futbol ha optat per incloure el Conquense al grup, i per tant, la Unió Esportiva Olot s’haurà d’enfrontar a l’equip manxec.

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat aquest dimecres els diferents grups que conformaran la Segona Divisió B, i s’han acabat confeccionant segons el previst en un inici: l’ens federatiu ha dividit els equips de Castella la Manxa, i ha incorporat la Unión Balompédica Conquense al grup tercer. Es tracta d’un club que ha ascendit aquest any, després de guanyar la lliga de Tercera manxega amb vuitanta punts, i superar l’eliminatòria per pujar a la primera. L’equip de Conca té deu temporades d’experiència a la categoria. Així, el grup queda compost amb tres equips aragonesos: l’Ebro, el Teruel i l’Ejea; Vuit de catalans: la Unió Esportiva Olot, el Barça B, l’Espanyol B, el Cornellà, el Lleida, el Badalona, el Peralada i el Sabadell; set de valencians: el Villarreal B, l’Ontinyent, l’Hércules, el València Mestalla, l’Alcoià, el Castelló i l’Atlètic Llevant, i un de ses Illes, amb l’Atlético Baleares, a més de l’equip manxec. En concret, aquesta lliga compta amb sis filials d’equips de Primera Divisió.