La sala 15 de Museu de la Garrotxa acull una exposició de l’artista Marta Boix

Fins diumenge es pot visitar a la sala 15 del Museu de la Garrotxa la mostra Presagis 2012-2018. Un recull d’obres de l’artista garrotxina Marta Boix que ha promogut l’entitat cultural Àmbit Sant Lluc.

L’obra de Marta Boix té el paisatge com a teló de fons. L’inspira la natura més colorista, les flors, els fruits de l’hort…que retrata amb tota mena de detalls. Fins el 15 de juliol se’n pot veure una mostra a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa.

L’entitat cultural olotina Àmbit Sant Lluc ha impulsat l’exposició ‘Presagis 2012-2018’, amb prop d’una vintena d’obres pintades durant aquests anys. Són un tast de l’estil vital i ple de missatges d’aquesta empordanesa resident a la Vall d’en Bas, que viu la pintura com una passió.

No és estrany trobar-hi símbols que reflecteixen les emocions i pensaments de l’artista, de naturalesa personal i també col·lectiva.  Un exemple en són les referències a l’1 d’octubre que mostren obres com aquesta que es pot veure a la sala 15.

L’exposició es pot visitar fins aquest diumenge en els horaris habituals del Museu de la Garrotxa.