Sant Joan les Fonts comença les obres d’ampliació del Pont que uneix Llocalou amb la Roureda

Sant Joan les Fonts tindrà aviat enllestit el pont que uneix Llocalou i la zona de la Roureda. L’objectiu de les obres és la creació d’un carril bici entre el municipi i la Vall de Bianya i evitar la perillositat amb que actualment es troben els veïns d’ambdós municipis que han de creuar la carretera per a fer aquest trajecte. L’obra s’ha pogut incloure com a partida sostenible aprofitant el superàvit del que disposa el consistori.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha començat les obres d’ampliació del Pont que uneix Llocalou i la Roureda amb l’objectiu de crear un nou tram de carril bici i vianants que unirà el poble amb el de la Vall de Bianya  i que anirà paral·lel a la N-260.

L’obra s’ha pogut incloure com a partida sostenible tot aprofitant el superàvit que té actualment el consistori.

Joan Espona, Alcalde de Sant Joan les Fonts: ‘Hem hagut d’esperar a tenir el superàvit de l’Ajuntament corresponent, per poder fer la inversió incloent-les a l’apartat de partides sostenibles. Les obres ja estan en marxa i esperem tenir-les acabades quan el Ministeri de Foment comenci les del pas de vianants’.

La mesura es pren per evitar la problemàtica amb que es trobaven els veïns dels dos municipis per accedir a la zona, ja que han de creuar la carretera i això suposa un perill per la seva seguretat.

Joan Espona, Alcalde de Sant Joan les Fonts: ‘Ens trobàvem amb la problemàtica que els veïns que volien anar de Llocalou a la Roureda no podien passar per aquell tram degut que tenien que accedir directament per la carretera cosa que era molt perillós i per la possibilitat que et multessin ja que hi havia una senyal de prohibit passar’.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts vol potenciar un municipi més saludable i sostenible i alhora fomentar que els ciutadans puguin desplaçar-se sense la necessitat d’utilitzar el vehicle.

Les obres, el cost de les quals no s’ha concretat, ja han començat i volen estar a punt per quan el Ministeri de Foment iniciï la de construcció d’un pas de vianants que se situarà en aquest mateix punt del municipi.