Veïns i forces polítiques es reuniran per parlar del carrer Pou del Glaç d’Olot aquest mes de juliol

Les associacions de veïns del carrer Pou del Glaç es reuniran amb les partits amb representació a l’Ajuntament d’Olot per debatre com millorar la mobilitat del carrer. Ho ha explicat el regidor d’Olot en Comú Xavier Garcia, després que a l’últim ple s’aprovés una moció per demanar solucions en aquesta via.

El maig de l’any passat el carrer Pou del Glaç d’Olot i les vies del seu entorn van ser objecte d’una prova pilot per tal de millorar el trànsit a la zona. Tot i que el resultat de l’estudi va ser favorable, no va agradar a alguns veïns i comerciants de la zona. L’Ajuntament va aparcar les mesures testades i va optar per introduir només alguns canvis com la circulació única al Pont de la Ceràmica o l’habilitació d’un tercer carril en un tram de l’Avinguda Reis Catòlics.

Olot en Comú ho considera una falta de responsabilitat i insisteix en la necessitat d’aplicar millores. Va presentar una moció en aquest sentit a l’últim ple.

Xavier Garcia, portaveu d’Olot en Comú: “El que demanàvem era constituir un grup de treball amb tots els partits, cridar les associacions de veïns implicades i seure’ns a veure si podem desencallar el problema”

El text va aprovar-se amb els vots contraris de l’equip de govern, que rebutja crear una comissió però ha proposat mantenir una reunió amb les associacions de veïns implicades i representants de tots els partits.

Xavier Garcia, portaveu d’Olot en Comú: “Pensem que això no pot ser, si tenim problemes i propostes de solució viables, no han de quedar en un calaix. Accepto la proposta de trobada i espero que en surti algo més que un tràmit burocràtic”

La trobada encara no té data però segons Olot en Comú podria celebrar-se durant el mes de juliol.