ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autocars per la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona

Aquest proper dissabte 14 de juliol Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana organitza una manifestació per reclamar l’alliberament dels polítics empresonats per impulsar el referèndum del passat 1 d’octubre. Des d’Olot surten autobusos per tal de poder-hi assistir.

Tot i haver estat traslladats a les presons de Lledoners i Puig de les Basses, molts catalans voldrien que els presos polítics en relació al referèndum de l’1 d’octubre fossin lliures. Per aquest motiu l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació Catalana de Drets Civils i Òmnium Cultural organitza aquest dissabte a les set de la tarda una manifestació, per reclamar l’alliberament dels presos. Per les entitats convocants, el fet que estiguin a Catalunya no soluciona res.

Mercè Gumbau, ANC: “El fet que els hagin acostat, que ara estiguin a Catalunya per a nosaltres segueixen empresonats igualment. Ja se sap que no guanya qui té més força sinó qui persevera, per tant hem de perseverar”.

Per tal de poder assistir a la manifestació, l’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autocars per afavorir el desplaçament de la gent. Així, a les quatre de la tarda, els vehicles portaran els manifestants fins al punt d’inici, el carrer de Tarragona de Barcelona, prop de l’Estació de Sants. Per inscriure’s cal posar-se en contacte amb la gent d’Òmnium Garrotxa, o bé anar fins a la seu de l’entitat aquest dijous, de sis de la tarda a vuit del vespre.

x