Els Pavellons d’Olot acullen la 17ª Edició del Campus d’Estiu Divina Joventut de Bàsquet

Els Pavellons d’Olot tornen acollir fins dissabte la 17ª edició del Campus Estiu Divina Joventut-Olot de bàsquet. Enguany el campus acollirà la presència d’entrenadors del Club Joventut de Badalona i els participants podran fer entrenaments i sessions vàries. Des del Club es destaca la importància que dóna Olot als esports també a l’estiu. L’edició d’aquest any compta amb una alta participació tot i la variada oferta de campus esportius que hi ha en aquesta època.

Olot acull fins dissabte la 17ª edició del Campus d’Estiu Divina Joventut. El punt de trobada son els pavellons de la capital garrotxina on el bàsquet n’és el protagonista. Tot i això també s’aprofita per fer activitats lúdiques alternatives i compta amb la presència d’entrenadors del Club Joventut de  Badalona. Els membres de l’organització destaquen la importància que dóna la ciutat d’Olot a les activitats esportives fins i tot en l’època estival.

Hèctor Sánchez, Entrenador de la Penya: ‘Estem molt contents de l’acollida que ens fa la ciutat d’Olot i la importància que li dóna a els esports també en època estival. Amb aquest campus el que volem és acostar el bàsquet de nivell a qualsevol persona a través de l’experiència de jugadors i entrenadors professionals tot potenciant el bàsquet no només de base si no també en totes les seves besants formatives.

La Penya aposta per apropar el bàsquet d’alt nivell a tot tipus de públic aportant l’experiència de jugadors i entrenadors professionals i potenciar el bàsquet base també en totes les besants formatives

Des del club estan molt satisfets de l’alta participació en l’edició d’aquest any tot i destacar l’amplia competència d’ofertes de diferents campus durant l’estiu. Els participants rebran com a obsequi material esportiu proporcionat per la penya un cop finalitzi l’estada.

x