Judit Neddermann obre el cicle estiuenc ‘Sales a la Fresca’ de Sales de Llierca

Ahir va començar un altre cicle musical a la comarca, en un dels municipis més petits: Sales a la Fresca. L’encarregada de fer-hi el primer concert, que va poder portar-se a terme amb molt bona assistència malgrat l’amenaça de pluja, va ser la cantant Judit Neddermann.

És poc habitual que un artista actui en el mateix municipi dos anys seguits, però aquest dimecres al vespre una de les veus joves més reconegudes del país, va tornar a portar la seva música a Sales de Llierca, on manté un lligam especial. Judit Neddermann repetia com a cap de cartell del cicle ‘Sales a la Fresca’ per presentar el seu darrer treball ‘Nua’.

Judit Neddermann, Cantautora: “M’agrada molt venir a la Garrotxa, perquè li tinc molt d’apreci a causa de la meva tieta que va viure aquí 10 anys. Recordo que de petita venia molt. És per això que quan em surt un concert a la Garrotxa em costa molt poc apuntar-m’hi. El lligam amb sales és l’Anna, que coneixia a la meva tieta i a través d’ella vaig venir aqui l’any passat. M’agrada molt el fet de que no és tan sols un concert, sinó que si puc em quedo a dormir i disfruto de la natura.

Miquel Palomeras, Alcalde de Sales de Llierca: “Cada any s’organitza “Sales a la Fresca” des de ja fa molt de temps, que es tracta d’una petits concerts a la plaça al mes de juliol. Després, l’últim cap de setmana de l’agost es porta a terme una obra de teatre en el casal i l’endemà es fa un soparamb el poble juntament amb un concert amb un concert de jazz.

Sales a la Fresca’ és una proposta cultural plenament consolidada tot i fer-se en un dels municipis més petits de la Garrotxa. Ahir va congregar més de dues-centes persones a la plaça del poble, malgrat que la pluja va fer perillar el concert fins a l’últim moment.

Està previst que el cicle continuï amb una altra actuació musical aquest mes de juliol, una obra de teatre i un sopar popular amb música jazz per acomiadar l’estiu.

x