La Garrotxa disposa de quatre punts públics de CityPaq de Correus

La Garrotxa disposa de quatre punts públics de CityPaq, el servei de Correus per entregar i recollir paquets postals sense haver de desplaçar-se a una oficina física; es troben a la Vall d’en Bas, Riudaura, Sant Joan les Fonts i Les Planes d’Hostoles.

Riudaura és un dels municipis que compta amb un CityPaq: aquestes terminals de Correus tenen forma d’armaris i disposen de diferents compartiments, on l’usuari pot lliurar i recollir cartes i paqueteria sense haver de desplaçar-se a l’oficina física del servei. Com que en la majoria de casos són accessibles en molts moments del dia, facilita als ciutadans les gestions de recollida i entrega. A la Garrotxa ja hi ha set punts CityPaq: tres a Olot, situats tots a benzineres de la ciutat i accessibles en el seu horari, i quatre a la resta de la comarca. Aquests darrers estan situats al Centre Cívic de Riudaura, la Cooperativa Verntallat de la Vall d’en Bas, el vestíbul del Club Poliesportiu Santjoanenc de Sant Joan les Fonts, i el carrer Narcís Arnau de Les Planes d’Hostoles. Per a poder-los utilitzar, l’usuari s’ha de registrar a la plataforma de Correus o en la seva aplicació mòbil, i allà ha d’incloure el codi del seu punt habitual de servei.

 

Deixa un comentari