Més de 230 infants i joves inscrits a les activitats d’estiu de la Vall d’en Bas

Aquest estiu, la Vall d’en Bas proposa una gran varietat d’activitats per als joves i infants del municipi, com ara un casal i altres opcions que planteja l’àrea de joventut i educació, apostant per  oportunitats laborals a diversos joves. Per acabar de consolidar el projecte, l’Ajuntament ha contractat educadors i una vetlladora.

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas aposta durant els mesos d’estiu per una oferta d’activitats per a infants i joves. Des del 25 de juny està en marxa un casal a Sant Esteve i Sant Privat d’en Bas. Hi ha més de 235 inscrits.

Esther Massegú, Coordinadora de les activitats d’estiu de la Vall d’en Bas: “L’objectiu principal és que els nens i nenes gaudeixin de les activitats que s’estan fent, del dia a dia… Però a més a més també hem volgut ampliar el objectius a nivell pedagògic, i treballar l’autonomia, el treball en equip, la descoberta de l’entorn natural i social que tenim aquí que és espectacular per tal que els infants i els joves es puguin desenvolupar d’una manera integral pel que fa el seu voltant i la seva societat.

D’altra banda, per als joves s’han previst les anomenades Brigades, que portaran a terme tasques de millora d’espais municipals com a voluntariat a nivell social. En aquesta edició de les activitats d’estiu s’ha decidit contractar 18 professionals de l’educació per tal d’atendre les necessitats dels nens i nenes juntament amb una vetlladora.

Lluís Amat, Alcalde de la Vall d’en Bas: “Nosaltres apostem per una vetlladora que porti a terme una educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats per a tothom. Encara que l’infant tingui algun tipus de discapacitat o handicap, nosaltres vetllem per a què pugui venir amb tota normalitat.

A més a més, s’ofereix a quatre joves d’entre 16 i 18 anys la possibilitat de fer de premonitors. Amb aquesta proposta l’Ajuntament de la Vall d’en Bas vol incidir en el procés educatiu de les noves generacions donant importància a totes les seves necessitats.

x