Castellfollit de la Roca acull la primera de les competicions del Challenge David Moner de natació infantil

Aquest dijous la piscina descoberta de Castellfollit de la Roca ha acollit l’inici de la competició Challenge David Moner. Enguany la competició celebra les 59 edicions.  8 clubs i uns 250 nedadors s’han donat cita a la primera de les proves tot i que la cita va arrencar dissabte passat amb la Copa Pirineus a Flaçà. Des del Club Natació de Castellfollit valoren positivament un any més l’èxit de participació i del nivell dels diferents equips participants.

Activitat frenètica aquest dijous a la piscina descoberta de Castellfollit. El Club natació va acollir la primera de les competicions pels nedadors de base, La Challenge David Moner que arriba així a la 59ena edició. Un total de 8 clubs com el Flaçà, la Jonquera, Lloret, Santa Coloma, el Besalú , l’Anglès, el Sant Joanenc i el Castellfollit s’han donat cita en aquesta trobada que any rere any es professionalitza cada vegada més i que té com a objectiu principal la promoció de la natació.

Pere Vilà, President Club Natació Castellfollit: ‘La competició te com a objectiu principal promocionar la natació entre els més petits dotant-los d’alicients incorporant elements de nivell professional per que s’hi vagin professionalitzant. La participació ha estat novament un èxit i ja preparem la propera edició que en ser la 60ª serà especial’

D’aquesta competició, n’han sortit grans noms de la natació a nivell català, estatal i fins i tot internacional. Nadadors de renom han passat per una competició que demostra ser un punt important de pas per als amants d’aquest esport. Per la organització la competició desborda nivell en cada una de les edicions. A la piscina descoberta de Castellfollit s’hi van aplegar un nombrós públic, entre d’altres pares i mares,  vinguts d’arreu de les comarques gironines que valoren molt positivament competicions d’aquest tipus ja que aporten valors fonamentals per als més petits.

La cita va posar de relleu la importància d’aquest esport a la comarca i des de l’organització ja preparen la festa de les 60 edicions del proper any que esperen sigui memorable.